Играй Dog House Megaways безплатно онлайн
Сред весел лай и хвърчащи фризбита те очакват кучетата от Dog House Megaways, създаден от Pragmatic Play. С 20 печеливши линии, безплатни завъртания и 6 колони, слотът ви приканва да се присъедините към безспирните кучешки забавления. 

Как се играе Dog House Megaways?

Преди да стартира ротативката, играчът трябва да избере залога си чрез натискане на бутоните + или -. Минималният залог е 40 монети, а максималният — 200.

Видове символи в играта Dog House Megaways

Впуснете се в незабравимо кучешко приключение с кучетата от The Dog House Megaways.

Основните символи в играта са с дакелите, ротвайлерите, питбулите и йоркитата, знаците каишка, кокал, буквите A, J, K, 10, Q и бонус символа лапичка.

Тя представлява Scatter знака в слота. Появява се на 1,3 и 5 барабан. При три или повече лапички на екрана се отключват безплатни завъртания. Освен това 3 лапички могат да донесат награди в размер 5х от заложената сума.

Wild символът, от друга страна, е кучешката къщичка. Тя може да замени всички други знаци освен лапичката. Този символ се появява на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти барабан и има произволен множител, равен на х2 или х3 на залога.

Печалби и бонуси в Dog House Megaways

Безплатните завъртания са бонус функцията в слота и се играят на специални барабани. Тя се активира при 3 или повече Scatter-a на екрана. Броят им зависи от този на лапичките, появили се по барабаните. 

При 6 Scatter-a се активират 20 безплатни завъртания с 3 до 7 залепващи се Wild символа на всеки рийл. 

При 5 лапички броят на врътките е 15, а този на къщичките — от 2 до 7.

За 4 Scatter знака играчът получава 12 безплатни завъртания и от 2 до 7 залепващи се Wild-a.

Когато на екрана се появяват три лапички, играещият печели 6 безплатни врътки с от 2 до 7 залепващите се Wild-a на барабаните.

Всеки път, когато в някоя от колоните се падне къщичка, тя получава множител, равен на х1, х2 или х3. Той остава (“залепва се”) на барабаните до края на врътките, а размерът му се променя спрямо този на колоните.

Съществува още един вид безплатни завъртания — тези с валящи Wild символи. При 6 Scatter-а получавате 30 врътки с до 6 валящи Wild-a. При пет това са 25 безплатни завъртания с до 6 валящи къщички. При 4 лапички печелите 18 врътки с до 6 валящи Wild-a. Ако попаднете на 3 Scatter знака, ще се радвате на 15 безплатни завъртания с до 6 къщички за всяко въртене. 

Тук Wild символът може да има х1, х2 или х3 множителя.

Освен да се активират от лапичките, безплатните врътки могат да се разиграят, ако платите х100 от залога си. След като веднъж са били отключени, не може да се възползвате от тях повторно.

Мобилна версия на Dog House Megaways за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Dog House Megaways с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Dog House Megaways?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Dog House Megaways на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има 20 печеливши линии.

Слотът има 6 колони.

Възвръщаемостта е 96.55%.

Тематиката е кучешка.

Минималният залог на линия е 40 монети.

Максималният залог на линия е 200 монети.