Играй Sugar Rush безплатно онлайн
В Sugar Rush можете да се радвате на неустоима феерия от сладкиши и бонбони и да печелите награди, равни на х5000 пъти от вашия залог. Ротативката, разработена от Pragmatic Play, има 20 печеливши линии, 7 колони и три бонус нива.

Как се играе Sugar Rush?

Преди да започне слота, играчът трябва да избере своя залог чрез натискането на бутоните + и -. Минималната сума за залагане е 40 монети, а максималната — 200.

Видове символи в играта Sugar Rush

С неустоимите сладкиши — желирани мечета, звездички, сърчица, близалки и бонбони, ще вкусите от сладостта на печалбите.

А попадайки на машината за сладкиши, която играе ролята на Scatter, може да активирате бонус функцията безплатни завъртания. Това става, когато на екрана се появят 3, 4, 5, 6 или 7 такива знака. В тези случаи получавате съответно 10, 12, 15, 20 и 30 врътки.

Печалби и бонуси в Sugar Rush

В царството на сладкишите можете да се насладите на три бонус функции: позиции с множител, бонус падане и безплатни завъртания.

В първия случай, когато един символ в играта експлодира, неговата позиция се маркира в таблицата. Когато още един знак експлодира на същата позиция, тогава в нея се прибавя множител, равен на х2 залога. Той се удвоява при всички знаци, които са експлодирали на същото място. Максималната печалба тук е х128 пъти заложената сума. 

Множителят се прилага върху всички комбинации, носещи награди, паднали се върху него. Ако в комбинация има няколко множителя, то те се събират. Междувременно, в основната игра всички позиции с множители остават на местата си докрая на функцията.

Втората мини игра е бонус падането. При нея печелившите комбинации се изплащат след всяко завъртане, а носещите награди символи изчезват. Останалите символи на екрана падат надолу, а в празните места се появяват нови знаци. 

Паданията продължават, докато не се формират повече печеливши комбинации в резултат от тях.  Печалбите от тази мини игра се добавят към тези от основната.

Третата бонус функция представлява така добре познатите безплатни завъртания. Както вече се спомена, те се задействат от 3 или повече Scatter символа. В зависимост от броя на машините за сладкиши се променя и този на врътките. 

По време на това бонус ниво, разиграно на специални барабани, множителят и маркираните позиции остават, докато не приключат безплатните завъртания.  Освен това те могат да се увеличават при всяко следващо завъртане.

H2: Мобилна версия на Sugar Rush за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Sugar Rush с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Sugar Rush?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Sugar Rush на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има 20 печеливши линии.

Слотът има 7 колони.

Възвръщаемостта е 96.50%.

Тематиката е бонбонена феерия.

Минималният залог на линия е 40 монети.

Максималният залог на линия е 200 монети.