Играй Big Bass Bonanza безплатно онлайн
Добре дошли в бурния рибарски живот на Big Bass Bonanza! Тук можете да хвърлите въдицата си надалеч и да хванете най-големия си улов, докато се забавлявате и печелите много награди.

Big Bass Bonanza e разработена от софтуерния доставчик Pragmatic Play и разполага с 10 печеливши линии, 5 барабана и атрактивни бонус функции.

Как се играе Big Bass Bonanza?

За да стартира слотът, играчът трябва да избере сумата, която ще заложи. Това се случва чрез натискане на бутоните + и -, с които залогът се увеличава или намалява. Минималният такъв е 0.20 монети, а максималният — 500.

Видове символи в играта Big Bass Bonanza 

Готови ли сте да се превърнете в най-добрия рибар? Грабнете сандъка с инструменти, пригответе рибарските си принадлежности и се пригответе да уловите най-апетитните награди.

Обикновените символи, които могат да ви ги донесат, са:

  1. А, К, J, Q, 10;
  2. сандък с инструменти;
  3. стръв;
  4. въдица;
  5. водно конче.

Пасажът от риби, символът ПАРИ, може да приема различни стойности при всяко завъртане — х2, х5, х10, х15, х20, х25, х50, х2000. Той приема произволна стойност, която може да бъде спечелена по време на безплатните завъртания.

Другите специални символи в ротативката са Scatter и Wild знаците. 

Първият представлява риба на кука. Той се появява на всички барабани и активира безплатните врътки при 3 или повече символа на екрана.

Вторият е рибар. Той измества всички други знаци освен рибата на кука и по време на бонус завъртанията може да се появи на всички колони. 

Печалби и бонуси в Big Bass Bonanza

Рибарският живот ви зове с много печалби и интересни обрати. Играта разполага с бонус функцията безплатни завъртания, които се отключват при три или повече Scatter символа на екрана.

3 такива знака активират 10 врътки, 4 — 15 и 5 — 20. 

По време на безплатните завъртания Wild символът може да се появи на всеки барабан. Той прибира стойностите на знака ПАРИ, който се пада на произволен принцип. 

Wild елементите, паднали се по време на бонус играта, се събират в края ѝ. За всеки 4-ти появил се такъв символ се активират 10 допълнителни безплатни врътки.

От друга страна, множителят на събраните стойности на знака ПАРИ се удвоява при повторното отключване на бонус функцията. Ако врътките се активират отново, сумата се утроява. Ако играчът има късмет и получи възможността за безплатни врътки за трети път, то тогава стойността на символа ПАРИ се увеличава 10 пъти.

По време на бонус нивото имайте предвид, че всеки рунд трябва да се разиграе докрай, преди да се активира следващия. Освен това тук множителят се прилага върху завъртанията в новия рунд.

Максимумът на допълнителни врътки е три пъти, след което функцията няма да се появи отново. 

При безплатните завъртания, разигравано на специални барабани, съществува ограничение в печалбата. Максималната награда, която можете да спечелите, е в размер х2100 от залога. Ако тази сума се надвиши, мини играта приключва и изплаща печалбата  до момента.

Мобилна версия на Big Bass Bonanza за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Big Bass Bonanza с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Big Bass Bonanza?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Big Bass Bonanza на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има 10 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96,71%.

Тематиката е морска.

Минималният залог на линия е 0.20 монети.

Максималният залог на линия е 500 монети.