Играй The Dog House безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)Ако обичате кучета, ротативката The Dog House е точното място за вас.

Слотът, разработен от Pragmatic Play, има 5  колони, 20 печеливши линии  и много възможности за награди и забавления. 

Как се играе The Dog House?

Правилата на ротативката са лесни. Играчът трябва да избере каква сума иска да заложи чрез натискане на бутоните + или -. Минималният залог тук е 20 монети, а максималният — 100.

Видове символи в играта The Dog House

Включете се в кучешките лудории заедно с дакелите, ротвайлерите, питбулите и йоркитата в слота The Dog House. В ротативката може да откриете и символите каишка, кокал, буквите A, J, K, 10, Q и бонус знака лапичка.

Последният е бонус знак, играещ ролята на Scatter, и се появява на 1, 3 и 5 барабан. При 3 или повече такива символа на екрана се активират безплатни завъртания. Освен това 3 лапички могат да донесат награди в размер 5х от заложената сума.

Wild символът в играта е кучешката къщичка, която може да замени всички други знаци освен лапичката. Той се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Wild символите на всеки рийл имат произволен множител, равен на х2 или х3 на залога.

Печалби и бонуси в The Dog House

Тази ротативка предлага безплатните завъртания. Те се активират при поява на 3 лапички на екрана. Броят на врътките е произволен, а появилите се Wild символи по време на мини играта остават до края на безплатните завъртания. За разлика от кучешката къщичка, бонус знака лапичка не е наличен тук.

Те се разиграват на специални барабани и не могат да се отключат повторно.

Мобилна версия на The Dog House за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете The Dog House с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта The Dog House?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете The Dog House на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има печеливши 20 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.51%.

Тематиката е кучешка.

Минималният залог на линия е 20 монети.

Максималният залог на линия е 100 монети.