Играй Gates of Olympus безплатно онлайн

5/5 - (1 vote)В митичния свят на богове, където тежките им стъпки отекват по небесата, се намира Олимп — домът на Зевс. Там всемогъщият бог на гръмотевиците ви очаква, за да ви дари с множество награди — ако успеете да влезете през портите на планината.

Играта Gate of Olympus е разработена от Pragmatic Play и разполага с 6 барабана, 20 печеливши линии и атрактивни бонус функции. За да ги достигнете, просто трябва да прекрачите портите на Олимп.

Как се играе Gate of Olympus?

Първото, което всеки играч трябва да направи, преди да започне играта, е да избере залога си. Това става чрез натискане на бутоните + и -, с които заложената сума се увеличава или намалява. Минималният такъв е 40 монети, а максималният — 250.

Видове символи в играта Gate of Olympus?

Сред златни корони, скъпоценни камъни, тежки бокали, пясъчни часовници, отброяващи времето ви на Олимп и блестящи пръстени,  ви очаква Зевс, богът на боговете.

Той се явява Scatter символът в ротативката, като е наличен на всички барабани и се изплаща на всяка позиция.

Кръглите скъпоценни камъни в златен обков, от друга страна, са множителите в слота. Те се падат на случаен принцип както в основната игра, така и по време безплатните завъртания. Могат да донесат печалби в размер от х2, х3, х4, х5, х6, х8, х10, х12, х15, х20, х50, х100, х250 и х500 пъти залога.

Печалби и бонуси в Gate of Olympus

Слотът разполага с две бонус нива. Първото са така добре познатите безплатни завъртания. Те се появяват на екрана при 4 или повече Scatter знака на екрана и са 15 на брой. 

Залогът Анте е другата мини игра, която може да ви донесе много награди. При множител х20 шансът за поява на безплатни завъртания се удвоява. При множител х25, от друга страна, можете да закупите допълнително безплатни врътки срещу сума, равна на х100 от залога ви.

Мобилна версия на Gate of Olympus за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Gate of Olympus с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Gate of Olympus?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Gate of Olympus на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има печеливши 20 линии.

Слотът има 6 колони.

Възвръщаемостта е 96.50%.

Тематиката е посветена на древногръцката митология.

Минималният залог на линия е 40 монети.

Максималният залог на линия е 250 монети.