Играй Versailles Gold безплатно онлайн

4.4/5 - (7 votes)
10 Линии слот игра Versailles Gold 4Versailles Gold е сред попаденията, разработени от EGT – Euro Games Technology. Тук обичайната визия на плодове е заменена с благородници. Създателите на слота са разнообразили не само темата, но и правилата, като са заложили на няколко допълнителни функции. Играта Versailles gold се поддържа от всички устройства, което ви дава възможност да играете от лаптоп, телефон или таблет. 

Как се играе Versailles gold

Слота Versailles gold сам прави разиграването. Избирате началния си залог, който може да бъде 10, 20, 50, 100 или 200. Ако искате да промените залога, използвате бутона за спиране на завъртанията. Играта започва с натискане на бутон Play. След всяко завъртане без печалба, започва автоматично ново.

Печалби и бонуси в играта Versailles gold

В случай на печалба по някоя от десетте линии, тя се отчита и събира. Имате възможност да удвоите печалбата с бутона GAMBLE в случай, че печалбата в зависимост от залога, е по-малка от посочената сума. За залог 200 печалбата трябва да е под 7000, за да се активира бутона за удвояване. С него се отваря прозорец, в който три последователни пъти трябва да познаете цвета на изтеглената карта. В противен случай губите заложената печалба. 

Тук има и бонус ниво за 12 завъртания, което се отключва, когато се появят 3 или повече кралски символа в полето. На случаен принцип се избира един от символите, който има специален статут. При попадение на специалния знак, той замества символите на неговата макара и дава печалба за всяка изиграна линия. Нови 12 завъртания се добавят при отключване на бонус ниво и се причисляват към първоначалните. 

Кои онлайн казина предлагат слот играта Versailles gold?

За да се почувствате сигурни в уменията си и да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Versailles gold на платформата на kazinoigri.com. След като сте придобили нужните компетенции, може да опитате късмета си с реални залози и да печелите истински пари. 

В дясната страна на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Кой е производителят на Versailles gold?

Добре познатият софтуерен разработчик EGT – Euro Games Technology.

С колко линии разполага слотът Versailles gold?

Ротативката има 10 линии.

С колко колони разполага ротативката Versailles gold?

Слотът разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP) ?

Възвръщаемостта на играча е 96,37 % . 

Каква е темата на слота на Versailles gold?

Темата на ротативката е версайско злато. 

Какъв е минималният залог на Versailles gold?

Минималния залог е 1. 

Какъв е максималния залог на Versailles gold?

Максималния залог е 20.

Каква е максималната печалба na Versailles gold?

Може да спечелите печалба до 5000.