Играй 40 Hot and Cash безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
40 Hot and Cash Игра на ротативки40 Hot and Cash е слот, разработен от софтуерния разработчик Euro Games Technology. Играта се отличава със забавна графика на плодова тематика и има 5 колони и 40 печеливши линии. Ротативката се играе лесно и носи много бонуси и печалби.

Как се играе 40 Hot and Cash?

За да стартирате слота, трябва да изберете сумата, която ще заложите — 40, 80, 200, 800 кредита (диаманта). Натиснете бутона на залога, за да започнете играта. Минималният залог тук е 40 кредита, а максималният — 800.

Видове символи във 40 Hot and Cash

Като всяка класическа ретро игра на плодова тематика и в тази основните символи са различни плодове.

Черешите и портокалът са най-нископлатените знаци в слота. Те носят печалба при 3, 4 или 5 еднакви символа в печеливша линия в размер х0.125, х0.5 и х1.25  от дадения залог. 

Лимоните и сливите изплащат суми в размер на х0.25, х0.75 и х2.5 при събрани 3, 4 или 5 знака в печеливша линия.

Динята и гроздето са най-високоплатените плодове в ротативката. Те носят печалба на играча в размер от х0.25, х1.25 и х5 от заложената от вас сума. 

Други символи в 40 Hot and Cash са червената седмица, Scatter символа и Wild знака.

Три, четири или пет седмици в печеливша линия ще ви донесат печалби в х0.5, х2.5 и х25 от залога.

Scatter символът тук е под формата на звезда. Тя ще изплати печалби в размер на х50, х20, х200 от заложената от вас сума независимо дали е в печеливша линия или не.

Wild знакът е доларът, който се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Измества всички други символа без Scatter знаците, за да създаде печеливша линия и да ви донесе печалби.

Печалби и бонуси във 40 Hot and Cash

Бонус играта при 40 Hot and Cash е възможността за удвояване на спечелените суми. Може да се използва пет последователни пъти и се активира от бутона Удвоете, намиращ се под последната ви печалба. 

Вашата задача е да познаете каква ще бъде боята на следващата изтеглена карта — черна или червена. При правилен отговор печелите всичко и може да пробвате късмета си още пет пъти. Ако сгрешите, губите цялата сума независимо колко пъти сте познавали правилния цвят на картите преди това.

Прогресивният джакпот в слота се активира на произволен принцип без значение от размера на залога, с който играете. Когато се появи, на екрана ще видите 12 карти с лице надолу. Трябва да ги обръщате една по една, а за да спечелите, е нужно да обърнете три карти от един и същи цвят. Ако го направите, ще спечелите сумата за съответната боя. Печалбите на джакпота могат да се видят в горния край на екрана.

Мобилна версия на 40 Hot and Cash за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете 40 Hot and Cash с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 40 Hot and Cash?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 40 Hot and Cash на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е EGT.

Ротативката има 40 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 95.75%.

Тематиката на ротативката е плодова.

Минималният залог на линия е 40 диаманта.

Максималният залог е 800 диаманта.