Играй Ocean Rush безплатно онлайн

5/5 - (3 votes)
20 линии Игра на ротативки Ocean RushСъздателите на слота Ocean rush EGT- Euro Games Technology са заложили на една по-различна и интересна тематика, а именно морските създания. Дизайнът на играта е изключително атрактивен с използването на анимирани морски мотиви. Слотът на играта Ocean rush може да играете без ограничения от таблет, смартфон или лаптоп. Свободата да играете интересния слот напълно безплатно без регистрация и записване го прави още по-желан и интересен.

Играта има 15 печеливши линии, които са подробно описани в информационното меню, което може да отворите с натискане на бутона [i]. Игралното поле на играта е съставено от 5 колони, изобразяващи 5 въртящи се макари и три реда символи. 

Как се играе Ocean rush

Играта изисква най-напред да изберете колко голям залог ще направите. Предварително зададените стойности са 15, 30, 75, 150 и 300. Колкото по-голям е залогът ви, толкова по-голяма печалба може да реализирате. След това натискате бутона Play и започва автоматичното разиграване. В случай, че искате единично развъртане, натиснете бутона на залога. 

Печалби и бонуси в играта Ocean rush

Съществува възможност за удвояване на първоначалния залог с натискане на бутона GAMBLE. Активира се бонус ниво, в което в 3 поредни тегления трябва да разпознаете цвета на изтеглената карта. При успех удвоявате спечеленото, а при загуба губите заложената спечелена сума.

При попадение на 3 Lucky Dive символа на макара 3, 4 и 5 се отключват бонус нива с безплатни завъртания. Броят завъртания се определят след избиране на 2 миди, които показват различен брой завъртания. Може да спечелите между 7 и 20 безплатни хода, както и да отключите умножаване на печалбата до 5 пъти. 

Символът WILD е изобразен с тигрова рибка. Той дава печалба при комбинация 2, 3, 4 и 5 символа на линия, както и при комбинации със заместване. Може да се замества всеки символ с изключение на мидата с перла и Lucky Dive. В комбинация със заместване, стойността му се удвоява. 

Scatter символите (мидата с перла) и Lucky Dive са печеливши при комбинация на мидата с 2, 3, 4 и 5 символа на линия, като така автоматично се отключва бонус нивото на Lucky Dive. 

Бонус нивото се отключва, когато на всяка една от 3, 4 и 5 макари излезе символът Lucky Dive. Останалите символи носят различна печалба. С най-ниска печалба са: синя рибка, рапан, октопод и морска звезда. Следващите са раче, акула и сандъче със злато. С най-големи печалби са русалка и нептун. 

Кои онлайн казина предлагат слот играта Ocean rush

Играта Ocean rush може да играете напълно безплатно на онлайн платформата на kazinoigri.com. Добийте опит, станете уверени и се подгответе за реални игри в казина, където ще печелите истински пари.

В дясно от играта може да откриете колона с имената на надеждни казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Кой е производителят на Ocean rush? 

Софтуерът на играта е разработен от EGT – Euro Games Technology. 

С колко линии разполага Ocean Rush?

Ротативката има 15 линии. 

С колко колони разполага ротативката Ocean rush?

Слотът има 5 колони. 

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)? 

Възвръщаемостта на играча е 96,36 %.

Каква е темата на ротативката?

Морски обитатели. 

Колко най-малко мога да заложа на Ocean rush? 

Минималният залог на линия е 1.

Колко най-много мога да заложа на Ocean rush? 

Максималният залог е 20.