Играй 5 Hot Dice безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
5 Hot Dice Игра на зарове5 Hot Dice е слот игра, създадена от производителя Euro Games Technology (EGT). Ротативката разполага с 3 игрални реда, 5 барабана и 5 печеливши линии. Последните са фиксирани, така че не можете да променяте броя им, както и минималните и максималните залози в играта. Символите в слота са под формата на зарчета. Те са общо  8 —  1 специален Scatter символ и 7 обикновени. 

Правила на играта 5 Hot Dice

Първо, трябва да изберете сумата, която ще заложите. Тя се равнява на 5, 10, 25, 50 или 100 кредитa (диаманта). Натиснете бутона със залога, с който ще играете, за да стартирате ротативката.  

Балансът, с който започвате, е 10 000 диаманта.

Видове символи в играта  5 Hot Dice

Има общо 8 символа, всичките под формата на зарове. Обикновените са 7 на брой, като тези с цифри 1, 2, 3 и 4 са най-нископлатените. Те носят печалба в размер на х4, х10, х40 от стойността на заложената сума, ако ги видите 3, 4 или 5 пъти в една от печелившите линии. Зарове 5 и 6 увеличават залога ви по 10, 40 или 100 пъти при събрани 3, 4 или 5 символа в печеливша линия. 

Зарът с късметлийската червена седмица е най-добре платеният в слот играта. 

Scatter символът представлява зар с китайски йероглифи и ви носи  печалба 50 пъти залога при пет появили се Scatter-а на екрана.

Печалби и бонуси в  5 Hot Dice

За разлика от повечето слот игри, 5 Hot Dice няма Wild символ. 

Scatter символът носи печалба, дори ако не е в печеливша линия. Условието тук обаче е той да се появи определен брой пъти в барабаните. Печелите, когато  на екрана виждате три, четири или пет такива символа. Тогава ще имате печалба съответно 2, 10 или 50 пъти залога ви.

Друг бонус, който ротативката предлага, е удвояването на печалба. Опцията важи за всяка печалба, която е 35 пъти по-малка от залога ви. Натиснете бутона Удвоете под последната ви печалба или бутона Х2, за да я активирате. Ще видите тесте с карти, което се размесва. Трябва да познаете цвета на следващата карта, която ще бъде изтеглена. Успеете ли, удвоявате парите си и може да играете още веднъж. Ако вторият път сгрешите, губите цялата спечелена до момента сума.

Прогресивният джакпот се задейства на случаен принцип след всяко завъртане. Ще се появяват 12 карти с лице надолу, които трябва да обърнете една по една. Ако обърнете 3 карти от една и съща боя, автоматично печелите прогресиращия джакпот за дадената боя. Всички суми могат да се следят в горната част на екрана.

Освен това в играта има възможност за турбо завъртане.

Мобилна версия на 5 Hot Dice за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на  Android, iOS и Windows.

Как да играете  5 Hot Dice с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залози с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат 5 Hot Dice?

Докато придобиете умения и увереност, може да играете ротативката безплатно на kazinoigri.com. След това може да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame, Betano и Efbet. 

Често задавани въпроси

Разработчик на играта е EGT.

Печелившите линии са пет и са фиксирани.

Колоните са пет.

Възвръщаемостта е 95.74%.

5 Hot Dice се играе със зарове.

Минималният залог на линия е 5.

Максималният залог е 100.