Играй Dice of Ra безплатно онлайн

4.5/5 - (12 votes)
Игра заровете на Ра Dice of RaDice of Ra е атрактивен и мистериозен слот със зарове, носещ духа на Древен Египет. Ротативката е разработена от българската компания Euro Games Technology.  Играта има 5 барана, 3 реда и 15 печеливши линии. Тя е предпочитана от мнозина заради многото вълнуващи печалби и бонуси, които предлага.

Как се играе Dice of Ra?

Правилата на слота са стандартни. Първо, трябва да изберете залога си — 15, 30, 75, 150 или 300 диаманта (кредита), а после да натиснете съответния бутон. След това играта стартира. Минималният залог е 15 кредита, а максималният — 300.

 Видове символи в Dice of Ra

В този магичен слот има общо 13 символа — 11 обикновени, 1 Scatter и 1 Wild. Всеки зар изглежда все едно е издялан от камък и е маркиран с различен египетски символ. Специалните са обозначени с надписи, за да се различават от останалите.

Различните символи носят печалби, най-големите от които получавате благодарение на специалните знаци в играта.

Scatter знакът носи награди в размер от 500 пъти залога ви при пет появили се такива зарове на екрана. Освен това, ако попаднете на поне три Scatter-a, печелите 15 безплатни завъртания. А ако реализирате печалби по време на тези завъртания, те ще бъдат утроени.

Wild знакът също е много печеливш. Той измества всички други символи, за да образува печалба и когато го направи, я удвоява. 

При четири еднакви символа наградата ви се увеличава 166 пъти,  а при пет появили се такива зарове, ще получите печалба в размер 666 пъти от заложената сума.

Печалби и бонуси в Dice of Ra

Освен огромните парични награди, които този слот може да ви донесе, той предлага и стандартните бонуси за удвояване на залога и прогресивен джакпот.

Първият вид представлява мини игра, при която на екрана се появява карта с лице надолу. Вашата задача е да познаете какъв цвят е боята ѝ. Ако го направите, печелите. В противен случай губите всичко.

Прогресивният джакпот, от друга страна, ви предлага четири нива на печалби спрямо боята на игралните карти —  спатия, каро, купа и пика. Целта на играта отново е да познаете какъв е цветът на картите.

Мобилна версия на Dice of Ra за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Dice of Ra с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Dice of Ra?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Dice of Ra на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology. 

Ротативката има 15 линии.

Слотът има 5 колони. 

Възвръщаемостта на играча е 95.97%.

Тематиката на ротативката  е свързана с Древен Египет

Минималният залог за линия е 15.

Максималният залог е 300.