Играй 100 Super Dice безплатно онлайн

5/5 - (6 votes)
100 Super Dice Слот ИграДобре дошли в света на 100 Super Dice! Тази игра съчетава тръпката от шанса със стратегията на класическа игра със зарове, което я прави задължителна за всеки, който търси вълнуващо хазартно изживяване. 

За разлика от традиционните игри със зарове, 100 Super Dice предлага безпрецедентни комбинации от 100 зара, даващи още по-голям шанс да спечелите. С всяко хвърляне ви се предоставя набор от възможности и предизвикателството да намерите комбинация от зарове, която ще ви осигури най-висок резултат.

Как се играе 100 Super Dice

Слотът 100 Super Dice, както подсказва името, включва 100 печеливши линии. Линиите са фиксирани, така че независимо от вашия залог, винаги имате отворени 100 печеливши комбинации. Играта разполага с пет барабана и четири реда, с цветни символи на зарове.

Можете да изберете вашия залог като просто щракнете върху различните нива. Това са 100, 200, 300, 400 и 500. Те са под формата на кредити и правят играта идеална за играчи с нисък бюджет. Всички печалби се умножават по залога на линия, което е общото ниво на залог, разделено на 100.

Няма специален бутон за завъртане, така че щом щракнете върху ниво на залог, барабаните ще се завъртят. Можете също така да завъртите барабаните с опцията за автоматично пускане. Печалбите се създават отляво надясно, с изключение на скатера, който се изплаща и в двете посоки.

Печалби и бонуси в играта 100 Super Dice

Символът на жокера е уайлд и може да замени други символи в барабаните с изключение на скатера и да формира печеливша комбинация. Той също така предлага 1000x вашия залог на линия, когато получите пет символа жокер в барабаните.

Има скатер символ, но той не предлага никакви бонуси, така че не очаквайте да намерите функция за безплатни завъртания.

Слотът предлага функция за хазарт, която ви дава възможност да удвоите печалбите си (на ваш собствен риск, разбира се). Имайте предвид, че можете да използвате това само за печалби, които възлизат на по-малко от 3500 пъти вашия залог на линия. След като спечелите, щракнете върху функцията за хазарт и познайте цвета на картите.

И накрая, има функция Jackpot Cards, която е прогресивният джакпот. Той предлага четири нива и се задейства на случаен принцип, след като спечелите и съберете печалбите си. Това е бонус игра pick-me, в която се опитвате да съпоставите три от 12 обърнати надолу карти. Сумата на бонуса непрекъснато се увеличава.

Кои онлайн казина предлагат слот играта 100 Super Dice 

100 Super Dice бихте могли да играете напълно безплатно на достъпната платформа на kazinoigri.com. По този начин вие получавате възможност да опитате късмета си, за да добиете увереност и опит в по-нататъшните ви хазартни начинания. 

В дясната страна на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology.

Ротативката има 100 линии.

Слотът има 5 колони. 

Възвръщаемостта на играча е 95,89%. 

Зарове.

Минималният залог е 1.

Максималният залог е 500.