Играй Neon Dice безплатно онлайн

5/5 - (4 votes)Neon Dice е забавна ротативка с 3 колони и 3 барабана, създадена от софтуерния разработчик EGT. Тя предлага атрактивен дизайн с ретро мотиви и много печалби. Слотът представлява класическо хвърляне на зарове, а печелившите му линии са 5.

Как се играе Neon Dice

Преди да започнете играта, е нужно изберете сумата, която ще заложите — 5, 10, 25, 50, 100 кредита (диаманта). Натиснете бутона на залога, за да стартирате ротативката. Минималният залог тук е 5 кредита, а максималният — 100.

Видове символи в Neon Dice

Символите в слота са зарове. Те са общо девет на брой, като се различават един от друг на цветови принцип. Най-нископлатените са заровете 1, 2, 3, 4. Те изплащат залога ви 8 пъти при три еднакви символа в линия. Зарове 5 и 6 ще увеличават заложената сума 16 пъти. Ако попаднете на китайския зар с номер 7, ще спечелите печалба в размер 20 пъти от направения залог. Осмицата ще ви донесе награди, които са 40 пъти размера на заложената сума при 3 еднакви символа в печеливша линия.

В Neon Dice няма Wild и Scatter знаци. Освен това тук липсват и безплатни завъртания.

Печалби и бонуси в Neon Dice

Играта предлага два бонуса — прогресивен джакпот и възможност за удвояване на печалбата.

Джакпотът представлява специална награда, чиято стойност се увеличава при всяко завъртане. Той се активира на случаен принцип и е разделен на четири нива, всяко от които носи различна печалба.

Ако попаднете на прогресивен джакпот, на екрана ще се появяват 12 карти с лице надолу. От вас се очаква да ги обръщате една след друга, докато не отворите три от една и съща боя.

Освен от джакпота може да се възползвате и от опцията за удвояване на по-малки печалби (под 35 пъти от залога ви).

При активирането ѝ ще видите бутон Удвоете под спечелената сума, който трябва да натиснете. На екрана ще се появи карта, обърната с лице надолу. Задачата ви е да познаете какъв е нейният цвят. Ако го направите, увеличавате печалбата си двойно. Ако ли не, губите всичко.

Мобилна версия на Neon Dice за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Neon Dice с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Neon Dice?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Neon Dice на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на играта е EGT.

Ротативката има 5 линии.

Слотът има 3 колони.

Ротативката представлява хвърляне на зарове.

Минималният залог на линия е 5 диаманта.

Максималният залог е 100 диаманта.