Играй Mighty Sparta безплатно онлайн

3/5 - (1 vote)Mighty Sparta, разработена от EGT, отвежда играчите в Древна Гърция и света на безстрашните спартанци и ги приканва да се включат в исторически битки, за да спечелят големи награди. 

Слотът има 5 барабана, 3 реда и 25 печеливши линии. Предлага не само вълнуващи печалби и бонуси, а и истинско легендарно преживяване.

Как се играе Mighty Sparta?

Правилата на ротативката са лесни. Първата стъпка е изборът на залог — 25, 50, 125, 250 и 500 кредита (диаманта). Втората е да натиснете бутона със съответната заложена сума. След това играта стартира. Минималният залог е 25 кредита, а максималният — 500.

Видове символи в играта Mighty Sparta

В слота, носещ духа на Древна Гърция, има различни обикновени символи и два специални знака — Scatter и Wild.

Стандартните са:

  1. кралицата на Спарта;
  2. кралят на Спарта;
  3. спартанският шлем;
  4. мистичният кораб;
  5. буквите A, K, Q, J;
  6. сребърните и златни монети.

Wild знакът е картата на Спарта, а Scatter символът представлява огромен купол.

Печалби и бонуси в Mighty Sparta

Тази ротативка предлага безплатни завъртания, прогресивен джакпот и опцията Удвояване

Първите се активират при появата на три Scatter символа. Играчът има правото да завърти на случаен принцип 6, 9 или 15 завъртания, с множители 1, 2 или 3. При повторно задействане играещият отново получава същия брой завъртания и множители като първоначалните. Ако накрая на екрана се видят по-малко от 6 сребърни и/или златни моменти, всички знаци се превръщат в Wild иконки. Печелившите линии се задействат след направените промени.

Мини играта прогресивен джакпот е добре позната. На екрана се появяват 12 карти с лице надолу, чиято боя трябва да се познае. При съвпадение на три карти от една и съща боя (спатия, каро, купа или пика) играчът печели съответната за нея сума.

Удвояването, от друга страна, осигурява двойна печалба при познат цвят (червен или черен) на следващата изтеглена карта.

Мобилна версия на Mighty Sparta за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Mighty Sparta с истински пари

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Mighty Sparta?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Mighty Sparta на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology.

Ротативката има 25 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е около 96.04%.

Древногръцката тематика на ротативката отвежда играчите в света на Спарта.

Минималният залог на линия е 25.

Максималният залог на линия е 500.

Frequently asked questions