Играй 5 Burning Dice безплатно онлайн

5/5 - (7 votes)
Игра на горящи зарове Burning dice5 Burning Dice e слот игра със зарове, създадена от Euro Games Technology (EGT). Ротативката е съставена от три реда, пет барабана и пет фиксирани печеливши линии. Последното означава, че не можете да променяте броя им, както и минималните и максималните залози в играта.

Как се играе 5 Burning Dice?

Трябва да изберете сумата, с която ще играете, от бутоните с готови залози под игралното поле. Тя може да бъде 5, 10, 25, 50 и 100 кредита (диаманта). Първоначалният ви баланс е 10 000 диаманта.

Видове символи в играта 5 Burning Dice

Както името на ротативката подсказва, 5 Burning Dice се играе със зарове. Има 8 обикновени, включително мъжки жокер и осмица.

Светлосините и лилави символи с цифри 1 и 2 са най-нископлатени. Ако съберете някой от тях 3, 4 или 5 пъти в печеливша линия, ще получите съответно увеличаване на залога х2, х5 и х20 пъти. 

Зеленият и червеният зар (3 и 4) носят подобни печалби — х2, х6 и х20 при същите условия.

Тъмносиният зар с цифра 5 ви награждава с увеличаване на залога в размер на х4, х10 и х40 пъти, ако се паднат 3, 4 или 5 такива символа в една от печелившите линии.

Осмицата може да бъде с бял или жълт цвят. И двата цвята от този зар носят еднакво изплащане. То се равнява на х8, х20 и х100 от заложената сума. 

Мъжкият жокер е най-печелившият символ в 5 Burning Dice. При два събрани символа в печеливша линия очаквайте печалби в размер х2, х10, х40 и х600 от заложените кредити.

Освен обикновените зарове тук може да попаднете на Scatter и Wild символи.

Първите са зарове, обозначени с китайски йероглифи. Жълтите носят печалба независимо от линиите на залагане. Зелените се появяват в колони 1, 3 и 5. Печелите заложената сума, ако се появят 3 от тях в произволен ред.

Wild символът представлява красиво момиче, облечено в костюм на шут. То заменя всеки един от обикновените зарове без Scatter символите. Женският жокер се показва във 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и променя цялата колона, като се появява в цял ръст.

Печалби и бонуси в играта 5 Burning Dice

Като повечето ротативки, изработени от EGT, и тази слот игра предлага разнообразни печалби и бонуси.

Възможността да удвоите печалбата си е един от основните бонуси в 5 Burning Dice. Под последната ви печалба има бутон Удвоете. Натиснете го за активация. На екрана ще се появи тесте с карти. Целта ви е да познаете цвета на следващата изтеглена карта – черен или червен. При верен отговор увеличавате печалбата си и може да пробвате късмета си още веднъж. При грешен избор губите всичко.

Слотът ви предоставя шанс да спечелите прогресивен джакпот. Jackpot Cards се стартира на произволен принцип след всяко завъртане. При появата му ще видите тесте с 12 карти, обърнати с лице надолу. Трябва да обърнете три от еднаква боя – спатия, каро, купа или пика. При успех печелите награда – сумата, която отговаря на дадената боя.

Мобилна версия на 5 Burning Dice за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете  5 Burning Dice с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 5 Burning Dice?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 5 Burning Dice на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology.

С 5 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е около 96%.

Ротативката се играе със зарове.

Минималният залог на линия е 5.

Максималният залог на линия е 100.