Играй Royal Secrets безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Royal Secrets Игра РотативкаБлясък на злато, неясен шепот в нишите на дълъг коридор, шумоленето на тежкото наметало по пода, тайни, скрити в ковчежета, пълни със съкровища… Готови ли сте да надникнете в света на кралското семейство?

Играта Royal Secrets, разработена от EGT, завладява с ярки символи, големи награди и бонус функции. Тя има 10 линии, 5 барабана и два Scatter знака, носещи кралски печалби.

Как се играе Royal Secrets?

Правилата на слота са прости. За да се стартира ротативката, играчът трябва да избере залога си — 10, 20, 50, 100 или 200 диаманта (кредита). Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Royal Secrets

Зад стените на замъка придворна дама с надменен поглед шепне тайни на военачалник с непроницаемо лице. А в тронната зала кралицата и кралят обсъждат бъдещето на страната.

Това са само част от символите, които могат да се срещнат в ротативката. 

Придворната дама изплаща суми, равни на х2, х3, х20 пъти от направения залог при 3, 4 или 5 появили се символи на екрана. Военачалникът и кралицата носят печалби в размер на  х4, х12, х70 пъти стойността на заложената сума при 3, 4 или 5 еднакви знаци на ред.

Кралят е най-доходоносният символ в ротативката. Той изплаща печалба до х1, х5, х25 и х500 пъти от залога при 2, 3, 4 или 5 появили се знака в печеливша комбинация.

Другите елементи в слота са стандартните J, Q, K, A. Te, от своя страна, са най-ниско платените в играта. Носят награди в размер на х1, х3, х15 от заложената сума при 3, 4 или 5 символа в печеливша линия.

Royal Secrets разполага с два Scatter знака и един Wild.

Wild символът е дворецът, който се появява само на 2-ра, 3-та и 4-та колона. Той измества всички други символи без Scatter-ите, за да образува печалба. Сам по себе си обаче не носи награди.

Първият Scatter знак е ключът към кралското съкровище. При 3, 4 или 5 появили се ключове играчът печели х5, х20 и х100 от залога.

Вторият Scatter е златната корона. Той се появява само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан. Печалбите при него се равняват на х20 пъти от заложената сума.

Печалби и бонуси в Royal Secrets

Royal Secrets предлага обичайните за ротативките на EGT бонус мини игри — прогресивен джакпот и опция за удвояване.

Джакпотът се активира на случаен принцип след печеливша комбинация. На екрана се появяват 12 карти с лица, обърнати надолу. Целта на играещия е да изтегли три карти от една боя — спатия, каро, дама или пика, за да получи печалбата, която ѝ съответства.

Възможността за удвояване е достъпна след печеливша комбинация на стойност по-малко от 35 пъти от залога. Правилата на тази бонус функция са лесни. Играчът трябва да познае каква ще бъде боята на следващата изтеглена карта — червена или черна.

Мобилна версия на Royal Secrets за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Royal Secrets с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Royal Secrets?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Royal Secrets на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 10 фиксирани печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.37%.

Тематиката е кралска.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.