Играй Royal Gardens безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Игра на Зарове Royal GardensИскате ли да се разходите из кралските градини и да разберете най-съкровените тайни на кралските особи? Тогава Royal Gardens е подходящият избор за вас.

Разработена от Amusement, ротативката разполага с 5 колони, 10 линии и печалби, равняващи се на 500 пъти от заложените суми.

Как се играе Royal Gardens?

Правилата на тази игра са много лесни. Играещият трябва да избере сумата, която желае да заложи. Тя може да бъде в размер на 10, 20, 50, 80 или 100 диаманта (кредита). Минималният залог е 40 монети, а максималният — 200.

Видове символи в играта Royal Gardens

Хвърлете заровете и влезте в света на кралските особи! 

В играта Royal Gardens ще чуете мъдрите съвети на кардинала, ще се насладите на красотата на кралицата и ще се поклоните на краля. 

Сред останалите символи са заровете 1, 2, 3, които са най-нископлатените знаци в слота. Те изплащат суми, равни на х10 от залога.

Следващите в класацията са заровете 4 и 5, които могат да донесат печалби в размери от х15 пъти от заложената сума.

Кралицата и кралят са най-високоплатените обикновени символи в играта. Първият изплаща печалби, равни на х200 пъти от залога, а вторият — носи награди, х500 пъти от заложените суми.

Специалният символ е златен зар със слънце, който комбинира функциите на Scatter и Wild знаци. Той също носи награди в големи размери, като при 3 знака те се равняват на х2 пъти залога, при 4 — х25 пъти, а при 5 печалбите достигат до 250 пъти заложената сума.

Освен това комбинираният символ отключва 12 безплатни завъртания при 3 или повече появили се зарчета на екрана. Не на последно място символът със златното слънце може да се разпъва и измества всички останали знаци. 

Печалби и бонуси в Royal Gardens

Royal Gardens предлага три бонус нива — прогресивен джакпот, удвояване и безплатни врътки.

Първият се активира на случаен принцип след печалба. На екрана се появяват 12 карти, обърнати с лица надолу. Целта на играча е да обърне три карти от една и съща боя — спатия, каро, дама и пика, за да получи съответната на боята награда. 

Опцията за удвояване се отключва след печалба на стойност под 35 пъти залога. При нея играчът трябва да познае цвета на следващата обърната карта — черен или червен. Ако познае, увеличава залога си двойно. Сгреши ли, губи всичко. 

Третата бонус игра са безплатните завъртания. Те се отключват от комбинирания символ и са 12 на брой. Тя могат да се натрупват при поява на три или повече зарове със слънца на екрана по време на разиграването.

Мобилна версия на Royal Gardens за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Royal Gardens с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Royal Gardens?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Royal Gardens на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Amusement.

Ротативката има 10 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.06%.

Тематиката са кралски зарове.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 100 диаманта.