Играй Vampire Night безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Vampire Night Слот ИграДобре дошли в тъмния и опасен свят на Vampire Night, където нощните създания са жадни за кръв, а вълчи вой раздира облаците, покрили луната.

Ротативката е разработена от EGT и има пет барабана и пет фиксирани печеливши линии. Тя предлага вълнуващи възможности за печалби и различни бонус игри.

Как се играе Vampire Night?

Правилата на Vampire Night са стандартни. За да стартирате играта, трябва да изберете бутона с желаната за залагане сума — тя може да бъде в размер от 5, 10, 25, 50, 100 диаманта (кредита). Минималният залог е 5 кредита, а максималният — 100.

Видове символи в играта Vampire Night

Основните символи в играта включват обикновените знаци A, K, Q и J, които носят печалби от х3, х4 или х5 пъти размера на залога при появили се 3, 4 или 5 еднакви символа в печеливша линии.

Сред останалите знаци се нареждат стъклени колби, пълни със зелена отрова, тежки златни бокали, преливащи от рубинена кръв, стари книги със заклинания и дървени колчета.

Най-емблематичните символи за играта обаче са вампирите. Срещата с бледото лице и пронизващите очи на вампира или тази с изкусителния поглед и кървавите устни на жената вампир, обещаващи опасни приключения, може да донесе на играча много награди.Най-доходоносният знак обаче е Wild символа. Той представлява виещ срещу луната вълк, който се появява само на трите средни колони.

Печалби и бонуси във Vampire Night

Както и при другите слотове, разработени от доставчика EGT, тук също се предлагат бонус игри.

Една от тях е добре познатата функция за джакпот. Тя се отключва на случаен принцип след края на даден игрови рунд. На екрана се появяват 12 карти с лице надолу, а играчът трябва да ги обръща, докато не открие три от една и съща боя. В зависимост какво е  разкрил — пика, дама, каро или спатия, получава печалба, съответстваща на стойността на боята.

Във Vampire Night играещият може да се възползва и от бонус завъртания, както и от опцията за удвояване на наградата. При нея той трябва да заложи на това какъв цвят ще бъде следващата обърната карта — черен или червен. Ако играчът познае, удвоява залога си. Сгреши ли обаче, губи всичко.

Мобилна версия на Vampire Night за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Vampire Night с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Vampire Night?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Vampire Night на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е ЕGT.

Ротативката има печеливши 5 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е около 96%

Тематиката е тайнственият и мистериозен свят на вампирите.

Минималният залог на линия е 5 диаманта.

Максималният залог на линия е 100 диаманта.