Играй Coral Island безплатно онлайн

5/5 - (3 votes)
Coral Island Слот ИграРотативката Coral Island пренася играчите в света на морските обитатели и красотата на кораловите рифове. Разработена от софтуерния разработчик EGT, тя предлага 10 нефиксирани печеливши линии, 5 барабана, 3 реда и различни бонуси. Не на последно място слотът предоставя възможността на играчите да изпитат едно забавно морско приключение.

Как се играе Coral Island?

Ротативката се задейства след избора на залог — 10, 20, 50, 100, 200 кредита (диаманта) и натискане на бутона, съответстващ на желаната за залагане сума. Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Coral Island

Знаците в слота се делят на обикновени и специални. Стандартните са по-ниско платени и са:

  1. Q, A, K, J;
  2. J, 9, 10;
  3. морско конче;
  4. риба;
  5. пасаж от риби;
  6. костенурка;
  7. морска звезда.

Специалните символи са два — Wild и Scatter. Първият е  делфин, който измества всички останали знаци без Scatter-а, и удвоява печалбата от линиите, които замества, като това се случва само веднъж.

От друга страна, Scatter символът представлява остров, който може да се появи на всички барабани. При три такива знаци на екрана се активират 15 безплатни завъртания с възможност за утрояване на наградите. 

Печалби и бонуси в Coral Island

Coral Island не предлага само забавления, а и различни начини за печелене на залози.

Удвояването е добре познатата опция, която се появява след последната ви печалба на стойност по-малка от 35 пъти от заложената сума. След натискане на бутона x2 на екрана ще се види карта, чиято боя — черна или червена, трябва да познаете. Ако го направите, удвоявате наградата си. При грешка губите всичко спечелено досега. Можете да се възползвате от тази бонус игра до 5 поредни пъти.

Безплатните завъртания се активират след поява на три или повече Scatter символа. При тях имате възможността да утроите печалбите си. 

Прогресивният джакпот е добре познат бонус при повечето игри, разработени от EGT. В Coral Island той се нарича Mystery Cards. Активира се на случаен принцип след залог с истински пари. Джакпотът е разделен на четири нива спрямо боята на картите: спатия, каро, купа, пика.

Когато Mystery Cards се отключи, на екрана ще се появяват 12 карти с лице надолу. Ваша задача е да обърнете три поредни от една и съща боя. Размерът на печалбите зависи от нивото на джакпота. Спатията е най-ниско платена, докато пиката — най-печеливша.

Мобилна версия на Coral Island за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Coral Island с истински пари

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Coral Island?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Coral Island на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Euro Games Technology.

Ротативката има 10 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е около 95%.

Ротативката потапя играчите в дълбините на морето сред кораловите рифове.

Минималният залог на линия е 10.

Максималният залог на линия е 200.