Играй Sweet Bonanza безплатно онлайн

3/5 - (2 votes)Играта Sweet Bonanza представлява бонбонена феерия от сладки изкушения и възможности за печалба, събуждащи апетита на играча за вкусни приключения. Ротативката, разработена от Pragmatic Play, разполага с шест барабана и 20 печеливши линии, като предлага неустоими бонус функции и игри. 

Как се играе Sweet Bonanza?

Правилата на слота са стандартни. Играещият трябва да избере залога си, като доходоносните комбинации могат да се образуват навсякъде по колоните. 

Символите в Sweet Bonanza носят печалби независимо от местоположението им на екрана. Нужно е само да се появят 8 еднакви знака, за да се спечелят награди. Те, от своя страна, могат да достигнат до 21,100 пъти размера на заложената сума.

Видове символи в играта Sweet Bonanza

Sweet Bonanza e същински рай за любителите на сладките изкушения. Сред основните символи, на които играчът може да попадне, са:

  1. банани;
  2. грозде;
  3. дини;
  4. сливи;
  5. ябълки;
  6. сини бонбони;
  7. зелени бонбони;
  8. лилави бонбони;
  9. червени бонбонени сърца.

Sweet Bonanza предлага и два специални знака. 

Scatter символът е голяма розова близалка, която се изплаща на всички позиции. Тя може да се появи на който и да е барабан и да задейства функцията за безплатни завъртания. Спираловидното изкушение замества останалите символи, за да дари играча с по-големи печалби.

Другият специален знак е захарната бомба. Тя представлява бонбонена феерия с цветовете на дъгата и се появява само при бонусните функции Free Spins. 

Печалби и бонуси в Sweet Bonanza

Ротативката предлага няколко варианта за бонус печалби. Тук играчът може да закупи 10 бонус завъртания, да изпробва функцията Tumbling или опцията Анте.

Tumbling се отключва при комбинацията на специфични символи, която формира верига. Печелившите знаци “гърмят”, за да направят място на нови, което води до увеличаване на печалбите при едно и също завъртане.

Опцията Анте е свързана с избора на множител в началото на играта. Спрямо направения залог историята на слота се развива по различен начин. Вариантите са два — множители 20х и 25х. 

Първият дава възможността за закупуване на функция за безплатни завъртания за 100 пъти от заложената сума. Коефициентът 25х, от друга страна, предоставя опцията да се добавят повече Scatter символи и удвоява шанса за задействане на безплатни врътки.

Мобилна версия на Sweet Bonanza за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Sweet Bonanza с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Sweet Bonanza?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Sweet Bonanza на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Pragmatic Play.

Ротативката има печеливши 20 линии.

Слотът има 6 колони.

Възвръщаемостта е 96.48%.

Тематиката е кулинарна, богата на плодови символи и такива под формата на сладкиши.