Играй Majestic Forest безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Majestic Forest Игра РотативкаСред тихото шумолене на зелени листа, воят на вълци и отекващия рев на мечки, стъпващи тежко по земята като господари на гората, ви очакват много вълнуващи награди.

Играта Majestic Forest е създадена от софтуерния разработчик EGT. Тя има 10 нефиксирани линии, 5 барабана и атрактивни бонус функции.

Как се играе Majestic Forest?

Правилата на слота са лесни. Играещият трябва да избере сумата, която желае да заложи. Тя може да бъде в размер на 10, 20, 50, 100 или 200 диаманта (кредита). Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Majestic Forest

Между древните дървета рогатият елен се разхожда с величествена походка, мечката търси своя лов, а вълкът разговаря с луната.

Други знаци, които се срещат в ротативката, са лисицата, J, Q, K, A, 10 и магичното дърво.

Елените и лисиците носят награди от 15 000 диаманта, вълците —  от 40 000 кредита, а мечките —  от 100 000 диаманта.

Вълшебното дърво, от друга страна, играе ролята на Scatter символ. То е много доходоносно, като при появили се такива знаци на екрана играчът може да спечели 50 0000 кредита. Освен това Scatter-a активира 12 безплатни завъртания при появили се три или повече знака на ред.

Majestic Forest се отличава с факта, че по време на бонус врътките едно от падналите се знаци на животни се разпъва по всички барабани, където се намира, за да създаде печеливши комбинации.

Не на последно място в тази ротативка Wild символът се избира на случаен принцип от наличните знаци в началото на играта. Той се разширява по всички линии, за да образува печалби.

Печалби и бонуси в Majestic Forest

Влизайки в горското царство, играчът може да попадне на допълнителни бонус функции, носещи атрактивни награди.

Опцията за удвояване на печалбата се активира след печеливша комбинация на случаен принцип. Залагащият трябва да познае цвета на следващата изтеглена карта — черен или червен. При верен отговор, увеличава двойно заложената сума. При грешен — губи всичко.

Друга позната мини игра е прогресивният джакпот. Той също се задейства на случаен принцип след печалба. На екрана се появяват 12 карти с обърнати надолу лица. Играчът трябва да изтегли три от една и съща боя — пика, дама, каро, спатия, за да получи наградата, която ѝ съответства.

Мобилна версия на Majestic Forest за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Majestic Forest с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Majestic Forest?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Majestic Forest на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 10 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.19%.

Тематиката е горска.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.