Играй Jungle Adventure безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Jungle Adventure Слот ИграВ яркозелените джунгли, където се носят песни на папагали, звуци на маракаси и удари на барабани ви очаква пъстрият и весел свят на Jungle Adventure.

Слотът, разработен от доставчика Amusement, разполага с 10 нефиксирани печеливши линии, 5 колони и възможности за печалба, възлизащи на 500 пъти от заложената сума.

Затова не се колебайте и станете част от ритъма на джунглата!

Как се играе Jungle Adventure?

Правилата на тази игра са прости. Играчът трябва да избере залога си. Той може да бъде в размер на 10, 20, 50, 100 или 200 диаманта (кредита). Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Jungle Adventure

Включете се в празненството на животните, където всеки ден е музика. Сред пеещи хамелеони, носорози с подрънкващи маракаси и змии, отпиващи розови коктейли, ще откриете много забавни начини за увеличаване на залозите си.

В играта розовият хипопотам свири на тромпет, зеленият папагал показва своите умения на пианото, а апетитните плодове — банан, ананас и кокосов орех, ви приканват да ги опитате.

Освен споменатите обикновени символи Jungle Adventure разполага с три специални знака — Scatter, Wild и бонус символа, удвояващ наградите.

Scatter-ът е лемур, който не само ще ви предложи вкусна напитка от бара, но ще отключи 12 безплатни врътки за 3, 4 или 5 появили се отляво надясно знака на екрана. Имайте предвид, че по време на тяхното завъртане, няма да получите допълнително безплатни опита. 

Wild символът е царят на всички животни — лъвът. Той измества всички останали знаци, за да осигури печалба, без специалните такива. При пет лъва в печеливша линия можете да увеличите залога си до 500 пъти.

Маймунката е другият специален символ, която при появата си в основната игра или в безплатните врътки удвоява спечелената до момента сума при комбинация от 2, 3, 4 или 5 знака в печеливша линия.

Печалби и бонуси в Jungle Adventure

Като всяка друга игра на Amusement и тази предлага бонус игри. Първата е добре позната опция за удвояване на печалбата. Тя се активира след печалба на стойност под 35 пъти залога. На екрана се появява карта, чийто цвят — червен или черен, трябва да познаете. Направите ли го, увеличавате залога си двойно. Сгрешите ли, губите всичко. При верен отговор имате възможността да опитате късмета си още 4 пъти.

Прогресивният джакпот е другата бонус функция на Jungle Adventure. На екрана се появяват 12 карти с лица надолу. Вие трябва да обърнете три от една и съща боя — спатия, каро, дама или пика. Спрямо нея печелите различни по стойност награди. Спатията е най-малко доходоносна, а пиката — най-печеливша.

Мобилна версия на Jungle Adventure за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Jungle Adventure с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Jungle Adventure?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Jungle Adventure на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Amusement.

Ротативката има печеливши 10 нефиксирани линии. Имайте предвид, че ако намалите броя им, ще имате по-големи печалби, но по-трудно достижими.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.14%.

Тематиката е посветена на джунглата.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.