Играй Jackpot 6000 безплатно онлайн

4.8/5 - (5 votes)
Jackpot 6000 Слот ИграJackpot 6000 е класическа ротативка с 5 печеливши линии и 3 колони, като всяка от тях представлява един ред. Разработчикът на софтуера NetEnt е адаптирал функциите на наземните слот машини за онлайн залози. Тази игра може да се играе както безплатно, така и с истински пари. 

Правила на играта Jackpot 6000

За да играете на Jackpot 6000, първо трябва да изберете стойността на монетата, която да заложите. Монетите (0.01, 0.02, 0.1, 0.2) се намират в долния ляв ъгъл на играта. След като сте направили залога си, натиснете бутона Spin. Така се завъртат всички слотове.  На екрана ще се показват сумата, която сте спечелили от всеки залог, и общата такава. С бутона Collect събирате моментната си печалба, а с Transfer съхранявате част от нея. 

Видове символи в играта Jackpot 6000?

Jackpot 6000 е хазартна игра с плодова тематика. Символите са следните:  

  1. Лимони: те ще добавят 20 монети към сметката ви.
  1. Череши: те ще добавят 20 монети към плащанията ви.
  2. Камбани: ще донесат 80 монети в профила ви.
  3. Грозде: ще умножи печалбите ви по 60 монети.

Тази игра има и Wild символ, който представлява жокер. Когато на екрана се паднат три жокера на линия, играчът печели 6000 монети от Mega Jackpot.

Печалби и бонуси в Jackpot 6000

Всяка печалба задейства Heads or Tails игра. Чрез нея може да удвоите спечеленото до момента. Условието е да познаете какво ще се падне – ези или тура. За да се върнете към нормалния режим на ротативката, натиснете “Collect”. По този начин ще съберете и печалбата от бонус играта. 

При залог от 10 монети и печалбата им играчът получава достъп до бонус нивото Supermeter Jackpot. Когато на една линия се появят 3 Wild символа, се задейства Mega Jackpot. Тогава късметлията получава максималната печалба от 6000 монети.

Как да играете Jackpot 6000 с истински пари?

В дясната страна на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

 Кои онлайн казина предлагат Jackpot 6000?

За да се почувствате сигурни в уменията си и да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Jackpot 6000 на платформата на kazinoigri.com. След това може да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Създателят на ротативката е NetEnt.

Играта има 5 линии.

Слотът има 3 колони.

Възвръщаемостта на играча е 95%.

Тематиката е плодова.

Минималният залог е 0.01.

Максималният залог е 0.2.

Максималната печалба е до 6 000.