Играй Great Empire безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Great Empire Игра на ротативкаВ далечен Древен Китай, където величественият храм на Шаолин се извисява над всичко останало, ви очаква едно необикновено преживяване. 

В слота Great Empire се срещате с великата династия Мин, която може да ви донесе много награди. 

Играта е разработена от софтуерния доставчик Amusement. Тя разполага с 10 печеливши линии, 5 барабана и невероятни възможности за увеличаване на залога до 1000 пъти.

Как се играе Great Empire?

За да стартира ротативката, играчът трябва да избере залога си. Той може да бъде в размер на 10, 20, 50, 100 или 200 диаманта (кредита). Минималният такъв е 10 диаманта, а максималният — 200.

Видове символи в играта Great Empire

Разберете отблизо тайните на династията Мин, като опознаете нейните смели императори и красиви императрици. 

Сред другите обикновени символи, на които можете да попаднете в играта, са лотосът, златната статуя и буквите А, J, K, Q.

Двата специални елемента в Great Empire са храмът на Шаолин и знакът ин и ян. 

Първият е Scatter и се появява само на 1-ви, 2-ри и 5-ти барабан. При три появили се знака на екрана можете да спечелите суми, равни на х5 пъти вашия залог, като същевременно активирате опцията за безплатни завъртания.

Wild символите пък носят най-големите награди в играта на стойност х1000 пъти при пет знака в печеливша линия. Те могат да се появяват на всички колони и могат да изместват всички останали знаци без Scatter-a, за да образуват печалба.

Печалби и бонуси в Great Empire

Добре познатите бонус игри на Amusement присъстват в този слот. Това са прогресивен джакпот, удвояване и опция за безплатни завъртания.

Първата бонус игра се задейства на произволен принцип след печалба, разиграна с истински пари. Разделен е на четири нива според боята на 12-те карти, които се появяват на екрана — спатия, каро, дама и пика. Играчът трябва да изтегли три карти от една и съща боя, за да получи съответстващата ѝ награда.

При удвояването на печалбите е необходимо играещият да познае цвета на следващата обърната карта — черен или червен. Ако отговорът е правилен, то играчът увеличава залога си двойно. Ако ли не, губи всичко. При тази бонус функция са налични пет опита, а максималната печалба достига х32 пъти заложената сума. 

Интересното при опцията за безплатни завъртания е, че играчът сам може да избере колко свободни игри да изиграе. За да се задейства тя, на екрана трябва да се появят 3 или повече Scatter символа. Тогава играчът може да:

  1. разиграе 5 свободни игри с три барабана, изцяло заредени с Wild символи;
  2. избере 10 безплатни врътки, в които две от колоните са пълни с Wild знаци;
  3. се спре на опцията за 15 свободни игри, където само един барабан е с Wild символи.

Първият е най-доходоносен, тъй като възможността от образуване на 5 Wild знака е най-голяма. 

При игра имайте предвид, че веднъж активирани, бонус завъртанията не могат да бъдат задействани отново.

Мобилна версия на Great Empire за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Great Empire с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Great Empire?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Great Empire на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е Amusement.

Ротативката има 10 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.11%.

Тематиката е свързана с Древен Китай и династията Мин.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.