Играй Grace of Cleopatra безплатно онлайн

5/5 - (1 vote)
Grace of Cleopatra Слот ИграВ знойната жега, сред парещите пясъци на Нил и мъжделеещият образ на пирамидите на величествен трон ви очаква кралицата на Египет — Клеопатра. Нейната красота ще ви донесе много награди в играта Grace of Cleopatra, разработeна от EGT.  Ротативката има 10 нефиксирани линии, 5 барабана и интригуващи бонус награди.

Как се играе Grace of Cleopatra?

Правилата на играта са прости. Първо, трябва да изберете залога си — той може да бъде в размер от 10, 20, 50, 100 и 200 диаманта (кредита). Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Grace of Cleopatra

Магнетичният поглед на Клеопатра привличал сърцата на двама от най-великите пълководци – Юлий Цезар и Марк Антоний, които са и основни символи в този слот.

Юлий Цезар носи на играещия печалби, равни на х0.5, х4, х40 и х200 от заложената сума, при появили се 2, 3, 4 или 5 еднакви символа на екрана.

Марк Антоний може да възнагради залагащия с награди в размер на х1, х10, х100, х500 от залога при 2, 3, 4 или 5 символа.

Други знаци, които могат да се срещнат в ротативката, са познатите 10, J, Q, K, A. Първите три носят печалби от х0.5, х2.5 и х10 при 3, 4, 5 пъти от заложената сума при еднакви символи, появили се на барабаните. 

К и А са знаци, които радват играча с награди в размер от x0.5, x4 и x15 пъти от залога при 3, 4 или 5 символа на екрана.

От двата мистични египетски символа на златната котка и бръмбарът скарабей могат да се очакват печалби, равни на х0.5, х3, х10 и х75 от заложената сума при 2, 3, 4 или 5 еднакви знаци на екрана.Wild символът, разбира се, е красивата и изкусителна Клеопатра. Той носи печалби в размер на х2, х20 и х200 от заложената сума. Този знак има опцията да се разтяга из барабаните и да измества другите символи, за да създаде печеливша комбинация.  Не на последно място Клеопатра може да активира 10 безплатни завъртания. Това се случва, когато на екрана се появяват три или повече такива знаци.

Печалби и бонуси в Grace of Cleopatra

Като всяка ротативка, разработена от EGT, и Grace of Cleopatra предлага бонус функциите прогресивен джакпот и удвояване на залога.

Първата се стартира на случаен принцип след печеливша комбинация. На екрана играещият ще види 12 карти с лице надолу. Неговата задача е да изтегли три карти от една боя (пика, дама, каро или спатия), за да спечели сумата, която ѝ съответства. 

При удвояването на спечелената сума играчът трябва да познае цвета на следващата изтеглена карта — червен или черен. При верен отговор увеличава залога си. При грешен — губи всичко.

Мобилна версия на  Grace of Cleopatra за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Grace of Cleopatra с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Grace of Cleopatra?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Grace of Cleopatra на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 10 нефиксирани печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.23%.

Тематиката е египетска.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.