Играй Fortune Spells безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
Fortune Spells Игра РотативкаТам, където вълшебен фейски прашец посипва земята, вятърът прошепва магични думи, а сребистрата сянка на еднорози закрива слънцето, всеки би могъл да получи магични награди.

Играта Fortune Spells е създадена от софтуерния разработчик EGT. Тя има 10 печеливши линии и 5 колони и предлага магично приключение, пълно с изненади, страхотни награди и бонус игри.

Как се играе Fortune Spells?

Правилата на играта са лесни. Първо, играчът трябва да избере желаната за залагане сума. Тя може да бъде в размер на  10, 20, 50, 100 или 200 диаманта (кредита). Минималният залог е 10 кредита, а максималният — 200.

Видове символи в играта Fortune Spells

В магическата гора неотразимо красивата горска фея може да донесе награди в размер x0.5, x4, х40 или х200 пъти от залога при 2, 3, 4 или 5 символа в печеливша линия.

Пакостливият домашен гном и вълшебната гъба, от своя страна, носят печалби, равни на х0.5, х3, х10 и х75 от заложената сума при 2, 3, 4 или 5 появили се знака.

Най-доходоносният обикновен символ в играта е мъдрият стар магьосник. Вълшебствата му изплащат суми в размер на х1, х10, х100 и х500 от залога  2,3,4 или 5 знака в печеливша линия.

Основно предимство на Fortune Spells е, че играчът получава печалби дори и когато на екрана се появяват само два лицеви символа.

Освен тях в ротативката могат да се срещнат буквените знаци J, K, Q, A  и цифрата 10. 10, J и Q изплащат суми в размер на х0.5, х2.5 и х10 пъти от залога при 3, 4 или 5 символа в печеливша линия.

А и К също носят ниски печалби — х0.5, х4 и х15 от заложените суми при съответно 3, 4 или 5 знака в печеливша комбинация.

Във Fortune Spells Wild символът е мистичният еднорог, който носи печалби, равняващи се на х2, х25 и х250 от залога, ако се съберат 3, 4 или 5 Wild-a из барабаните.Не на последно място красивият еднорог може да активира 12 безплатни завъртания. При задействането им на случаен принцип се определя специален символ, който се разпъва из колоните, за създаване на повече печалби. Ако по време на врътките, играчът попадне на още три или повече Wild символа, ще получи нови 12 допълнителни завъртания.

Печалби и бонуси във Fortune Spells

Магията на Fortune Spells може да ви отведе до две стандартни за EGT мини игри. Това са прогресивният джакпот и опцията за удвояване.

Първата бонус функция се активира след последната спечелена печалба. На екрана се появяват 12 карти. Задачата на играча е да изтегли три от една и съща боя (спатия, каро, дама, пика), за да получи наградата, която ѝ съответства.

Удвояването също се отключва след печеливша комбинация. Правилата на тази мини игра са лесни. Играещият трябва да познае цвета на следващата изтеглена карта. Ако отгатне правилно, увеличава печалбата си двойно. Сгреши  ли обаче, губи всичко.

Мобилна версия на Fortune Spells за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Fortune Spells с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Fortune Spells?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Fortune Spells на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 10 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.09%.

Тематиката е фентъзи.

Минималният залог на линия е 10 диаманта.

Максималният залог на линия е 200 диаманта.