Играй 81 Wins Fruits безплатно онлайн

5/5 - (3 votes)
81 Wins Fruits Игра на ротативки81 Wins Fruits е плодова ротативка, създадена от софтуерния разработчик Euro Games Technology. Слотът предлага класическа тематика, 4 барабана и 81 линии, които могат да ви донесат много печалби.

Как се играе 81 Wins Fruits

Първо трябва да изберете залога, с който ще играете. Възможните суми за залагане са 10, 20, 50, 100 и 200 кредита (диаманта). Натиснете избрания от вас бутон, за да стартирате слота. Минималният залог тук е 10 диаманта, а максималният — 200.

Видове символи в 81 Wins Fruits

Както много други игри, разработени от EGT, и тази е с плодова тематика. Основните символи в нея са диня, грозде, лимон, портокал, череша и слива.

Освен тях по време на играта можете да попаднете на златна камбанка или червена седмица.

Wild знаците са най-печелившите символи в 81 Wins Fruits. Те са изобразени като логото на ротативката и могат да заместят останалите символи в играта. Предлагат и възможността за удвояване на залозите ви, както и тази за допълните завъртания. 

При един такъв символ печелившата комбинация се увеличава двойно, а при два тя се умножава 4 пъти. Ако на 1-ва, 2-ра и 3-та колона се появят 3 Wild знака, ще получите печалба в размер х8 пъти от спечелената до момента сума. 

Печалби и бонуси в 81 Wins Fruits

Играта предлага Gamble бутон и прогресивен джакпот. За да активирате Gamble символа, трябва да съберете три еднакви знака в печеливша линия. Ако спечелената сума е под 350 диаманта, можете да изберете опцията Удвояване. На екрана ще се появят карти, обърнати с лице надолу. Трябва да познаете какъв ще е цветът на следващата карта  — червен или черен, печелите двойна печалба. При грешен отговор губите всичко.

Прогресивният джакпот е разделен на четири нива. Задейства се на случаен принцип, като от 12 карти, поставени с лице надолу, трябва да обърнете 3 с еднаква боя. Ако го направите, печелите бонуса. Сумите от прогресивния джоб спрямо всяка боя се виждат в горния край на екрана.

Мобилна версия на 81 Wins Fruits за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете 81 Wins Fruits с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 81 Wins Fruits?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 81 Wins Fruits на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е EGT.

Ротативката има 81 линии.

Слотът има 4 колони.

Възвръщаемостта е 95.88%.

Тематиката на ротативката е плодова.

Минималният залог на линия е 10 диамантa.

Максималният залог е 200 диаманта.