Играй 40 Lucky King безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
40 Lucky King Игра на ротативки40 Lucky King е класическа плодова ротативка, създадена от софтуерния разработчик Euro Games Technology. Тя има пет барабана, 40 фиксирани печеливши линии, както и бонус игри, обещаващи вълнуващи печалби.

Как се играе 40 Lucky King?

Правилата на слота са лесни. За да го стартирате, трябва да изберете бутона с желаната за залагане сума — тя може да бъде в размер от 40, 80, 200, 400 или 800 диаманта (кредита). Минималният залог е 40 кредита, а максималният — 800.

Видове символи в играта 40 Lucky King

Добре познатите знаци на любителите на плодовите слотове присъстват и тук:

  1. лимони, череши, портокали и сливи — те носят печалби от 2,5 пъти заложената сума;
  2. грозде и диня — тези сладки изкушения увеличават стойността на наградата пет пъти;
  3. златна камбанка — тя е късметлийски символ, който носи печеливши залози в размер от 7,5 пъти първоначалния такъв;
  4. щастлива червена седмица — това е най-доходоносният обикновен символ в ротативката. Печалбите при него достигат до 25 пъти от заложената сума. 

40 Lucky King разполага с два специални знака — Scatter и Wild.

Първият представлява златен долар и може да донесе награди при 3, 4 или 5 появили се символа независимо от местоположението им на екрана.Wild знакът е крал, който се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Той може да измества всички символи без Scatter-а, за да образува печеливши комбинации.

Печалби и бонуси във 40 Lucky King

Плодовият слот предлага стандартните за игрите на EGT бонус функции. Това са прогресивен джакпот и опцията за удвояване.

Джакпотът се активира на случаен принцип след печеливша комбинация, като на екрана се появяват 12 карти, обърнати с лице надолу. Играещият трябва да изтегли три от една и съща боя — пика, дама, каро или спатия, за да спечели сумата, която ѝ съответства. 

Удвояване на залозите е възможно след генерирана печалба. При тази бонус функция целта на играча е да познае какъв ще е цветът на следващата изтеглена карта — червен или черен. Ако го направи, увеличава двойно наградата си. При грешен отговор губи всичко.

Мобилна версия на 40 Lucky King за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете 40 Lucky King с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 40 Lucky King?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 40 Lucky King на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 40 фиксирани печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.45%.

Тематиката е плодова.

Минималният залог на линия е 40 диаманта.

Максималният залог на линия е 800 диаманта.