Играй 20 Star Party безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
20 Star Party20 Star Party е забавна плодова ротативка, създадена от българския софтуерен разработчик CT Gaming. Тя има 20 печеливши линии и 5 барабана. Правилата ѝ са лесни, а печалбите от нея могат да достигат до максимална печалба в размер 1000 пъти от залога ви.

Как се играе 20 Star Party?

За да стартирате играта, първо, трябва да прецените какъв ще бъде залогът ви. Това става чрез натискане на назъбеното колело в долния ляв ъгъл на екрана. Кликнете върху бутона с желаната от вас сума, за да започнете ротативката.

Видове символи в 20 Star Party

Тъй като слотът е създаден в класически ретро стил с плодова тематика, следователно символите са:

Череши, сливи, лимони — те са най-нископлатените в играта. Ако имате 5 еднакви символа в печеливша линия, ще увеличите залога си 5 пъти.

Дини и портокали — следващи в йерархията се нареждат тези плодове, които ще ви изплатят печалба в размер 10 пъти от заложената сума.

Ябълки — това са най-печелившите плодови символи в 20 Star Party. Ще получите печалба в размер 20 пъти от залога ви за 5 знака в печеливша сума.

В тази ротативка има Scatter и Wild символи. Първият е звезда, която може да ви донесе награда до 500 пъти заложената ви сума за 5 символа независимо от разположението им на екрана. При 4 появили се знаци печелите сума, 20 пъти от залога ви. При 3 символа грабвате печалба 5 пъти от сумата, която сте заложили.

Wild символа е седмица. Той може да ви донесе големи награди, равняващи се на до 1000 пъти вашия залог. Освен това измества всички останали символи в играта (без Scatter), за да образува печеливша линия.

Печалби и бонуси в 20 Star Party

Слотът не предлага безплатни завъртания, но предоставя опцията да удвоите спечелените си суми. Можете да се възползвате от нея след печалбата си, която трябва да бъде в размер от 25 пъти залога ви. На екрана ще се появи бутона Double, а после и карта, чийто цвят трябва да познаете. Направите ли го, удвоявате парите си. Ако познаете и вида на боята, ще умножите печалбата си по 4. Ако сгрешите, губите всичко.

Ако не желаете да пробвате късмета си, тогава просто натиснете бутона Cancel.

Мобилна версия на 20 Star Party за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.Как да играете 20 Star Party с истински пари?

Как да играете 20 Star Party с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 20 Star Party?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 20 Star Party на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на играта е CT Gaming.

Ротативката има 20 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е между 93.5% – 96%.

Тематиката на ротативката е плодова.