Играй 5 Great Star безплатно онлайн

3.3/5 - (3 votes)
5 линии Great Star игра ротативка



5 Great Star e плодова ротативка, изработена от доставчика Euro Games Technologies. Слот играта е съставена от три реда, пет колони с 5 печеливши линии. 5 Great Star се откроява с изчистен класически ретро стил и много печалби.

Как се играе 5 Great Star?

Печелившите линии са фиксирани, което означава, че не може да ги променяте. Това важи и за минималните, и за максималните залози. Започнете играта с избор на залог. Той варира от 5, 10, 25, 50 и 100 диаманта (кредита). За да стартирате ротативката, натиснете залога, с който ще играете.

Първоначалният ви баланс е 10 000 диаманта.

Видове символи в играта 5 Great Star

В играта липсват Scatter и Wild символи.  Има три специални символа, които са изключително печеливши – лилава звезда, късметлийска седмица и златна камбанка. Златната камбанка носи печалби в размер на х5, х20 и х100 от това, което сте заложили. Седмицата също може да ви осигури добро изплащане в размер на х10, х40 и х300 от стойността на залога. Най-доходоносна е лилавата звезда, която може да ви осигури печалба до 1000 пъти от залога при пет символа на една линия. Другите символи са на плодова тематика:

-Череши и лимони —  носят най-ниска печалба в размер на х4, х10, х40 от залога ви, ако ги съберете 3, 4 или 5 пъти в една печеливша линия. Ако имате само 2 череши в печеливша линия, ще получите печалба в размер х1 от вашия залог.

Портокали и сливи —  те носят еднакво изплащане, ако ги срещнете 3,4 или 5 пъти в печеливша линия.

-Допълнителна опция е т.н. “турбо спин” завъртане.

Печалби и бонуси в играта 5 Great Star

Бонусите в  тази ротативка са удвояване на печалбата и мистериозен прогресивен джакпот. 

Първият се активира при натискане на бутона Удвоете под брояча на последната ви печалба или този x2, който се намира вдясно на екрана. Целта е да познаете какъв ще е цветът на следващата карта, която ще бъде изтеглена от тестето – черен или червен. При верен отговор удвоявате печалбата си. При грешен —  губите цялата сума.

Прогресивният джакпот Mystery Jackpot Cards се задейства на произволен принцип при всяко завъртане без значение какъв е залогът ви. Ако се появи, на екрана ще видите 12 обърнати с лице надолу карти. Трябва да ги обръщате една по една. Печелите, ако обърнете три от една и съща боя.  Печалбата е съответната прогресивна сума за дадената боя. Може да я видите в  горната част на екрана.

Мобилна версия на 5 Great Star за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете  5 Great Star с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 5 Great Star?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 5 Great Star на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology.

Ротативката има 5 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 95.74%.

Тематиката на ротативката е плодова.

Минималният залог на линия е 5.

Максималният залог е 100.