Играй 40 Ultra Respin безплатно онлайн

5/5 - (2 votes)
40 линии Ultra Fresh игра ротативка



Видео слотът 40 Ultra Respin може да се похвали с полезен уайлд символ, скатер икона, опция за залагане на печалби и прогресивна функция на четири нива на Jackpot Cards. Не се отказвайте от символите на плодове, BAR и звънец, които придават на тази ротативка ретро вид, а се насладете на поредицата от функции, висок потенциал за печалба и вълнуващ геймплей.

EGT е разработчик на игри, който има страхотна репутация в създаването на зашеметяващи видео слотове, пълни с красиво проектирани символи. Слотът 40 Ultra Respin определено се връща към основите на дизайна, но все пак успява да изпъкне с някои наистина хубави функции.

Как се играе 40 Ultra Respin

40 Ultra Respin е вълнуваща слот игра, която включва оформление с 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии. За да играете играта, изпълнете следните стъпки:

-Задайте размера на залога си, като коригирате стойността на монетата и броя на печелившите линии, които искате да играете.

-Щракнете върху бутона „завъртане“, за да стартирате играта, или изберете функцията „автоматично пускане“, за да позволите нa играта да се завърти автоматично за определен брой пъти.

-Гледайте как барабаните се въртят и спират, разкривайки получените символи.

-Печалбите се постигат чрез попадане на съвпадащи символи по активните печеливши линии, като се започне от най-левия барабан.

Печалби и бонуси в играта 40 Ultra Respin

Уайлд символите могат да заменят всеки друг символ, с изключение на скатера, за да помогнат за създаването на печеливши комбинации.

Попадането на три или повече скатер символа ще задейства функцията за повторно завъртане, награждавайки играчите с множество безплатни завъртания.

По време на повторно завъртане, множителите могат да бъдат приложени към вашите печалби, увеличавайки изплащанията.

И накрая, някои версии на 40 Ultra Respin предлагат прогресивен джакпот, който може да бъде спечелен чрез получаване на специфична комбинация от символи.

Кои онлайн казина предлагат играта 40 Ultra Respin

Бихте могли да играете 40 Ultra Respin напълно безплатно на достъпната платформа на kazinoigri.com. По този начин вие получавате възможност да опитате късмета си, за да добиете увереност и опит в по-нататъшните ви хазартни начинания. 

В дясната страна на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano. 

Често задавани въпроси

Играта е дело на EGT – Euro Games Technology.

Размерът на линиите е 40.

Слотът разполага с 4 колони.

Възвръщаемостта на играчите е 95.8%.

Плодове с живи графики.