Играй 40 Mega Slot безплатно онлайн

4.4/5 - (5 votes)
40 Mega Slot



Апетитни плодове и златни звезди привличат погледа на всеки, решил да играе 40 Mega Slot. Ротативката е разработена от CT Gaming и разполага с 40 линии и 5 барабана. Тя носи сладки печалби и атрактивни изненади.

Как се играе 40 Mega Slot?

За да стартира слота, играчът трябва да избере желаната за залагане сума — 0.40, 0.80, 1.20, 1.60, 2.80, 3.20, 3.60 или 4 монети. Минималният залог е 0.40 монети, а максималният — 4.

Видове символи в играта 40 Mega Slot

Обичаните и добре познати плодчета са основните символи в този слот. Черешата, гроздето и сливата изплащат суми, равни на х2.5 от залога, при 5 появили се знака в печеливша линия.

Камбанката и подковата са следващите в таблицата с изплащането на печалбите. Те удвояват заложените монети при пет символа в комбинация.

Надписът BAR е най-доходоносният обикновен знак, който носи награди в размер на 10 пъти от залога. 

Ротативката разполага и с два специални символа — златната звезда и червената седмица.

Златната звезда играе ролята на Scatter знак. Тя носи награди дори и когато не участва в печеливша линия при появили се 3, 4 или 5 символа. Те достигат до 500 пъти от дадения залог при пет появили се знака на екрана.Wild символът е червената седмица. Тя измества всички други без звездата, като се разпъва по екрана, за да създаде печеливша комбинация. Освен това носи печалби при 3, 4 или 5 появили се символа в линия.

Печалби и бонуси във 40 Mega Slot

Слотът не предлага безплатни завъртания, но тук играчът може да попадне на опцията за удвояване на печалбите. Тя се активира след печеливша комбинация, която е под 10 пъти от заложената сума. 

Залагащият трябва да отгатне какъв ще бъде цветът на следващата изтеглена карта — червен или черен. Ако познае, удвоява залога си. Сгреши ли, губи всичко.

Мобилна версия на 40 Mega Slot за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете 40 Mega Slot с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 40 Mega Slot?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 40 Mega Slot на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е CT Interactive.

Ротативката има 40 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 95.77%.

Тематиката е плодова.

Минималният залог на линия е 0.40 монети.

Максималният залог на линия е 4 монети.