Играй Frog Story безплатно онлайн

5/5 - (6 votes)
20 линии Игра на ротативки Frog Story 4



Сред зелените листа на приказна гора и тихият шепот на древно заклинание красива принцеса се превръща в жаба и чака целувката на своя любим, която ще развали магията. Това е светът на Frog Story, ротативка, разработена от EGT. С 20 фиксирани печеливши линии и 5 барабана, тя подканва играча да се превърне в част от приказката и да спечели безброй награди.

Как се играе Frog Story?

Правилата на слота са лесни. За да започнете играта, трябва да изберете бутона с вашия залог — той може да бъде в размер от 20, 40, 100, 200, 400 диаманта (кредита). Минималната сума за залагане е 20 кредита, а максималналната — 400.

Видове символи в играта Frog Story

Обикновените символи, на които играчът може да попадне, са:

  1. буквите от игралните карти A, J, K, Q —  най-малко доходоносните знаци в играта;
  2. заключени дървени сандъци, пълни със съкровища;
  3. навити списъци с магически заклинания и бутилки със загадъчни отвари;
  4. красива принцеса;
  5. смел благодорник;
  6. зъл магьосник — най-доходоносният обикновен символ в слота.

Frog Story разполага и с два специални знака — Wild и Scatter.

Първият представлява жаба с корона и може да се падне само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Той измества всички други символи освен Scatter-а, за да създаде печеливша комбинация.Scatter-ът, от друга страна, е замъкът, в който живее принцесата. Той може да донесе награди до 500 пъти размера на залога при пет знака в печеливша линия.

Печалби и бонуси във Frog Story

Магичният свят на пленената в заклинание принцеса предлага невероятни бонуси.

При поява на печеливша линия и генериране на печалба се активира функцията Toppling reels. Тя заменя символите, носещи награда, с нови, което дава възможност за получаване на неограничен брой спечелени суми само с едно завъртане.

Другите бонуси са добре познати за ротативките на EGT. Това са прогресивният джакпот и опцията за удвояване.

Първият се отключва на случаен принцип след печеливш игрови рунд. На екрана се появяват 12 карти с лице надолу и задача на играча е да изтегли три от една и съща боя. Тогава той печели джакпота, съответстващ на боята.Функцията за удвояване на залога е достъпна само след генериране на печеливша комбинация. Тя представлява бонус ниво, където играещият трябва да познае какъв ще е цветът на следващата изтеглена карта —  червен или черен. При верен отговор увеличава печалбата си, а при грешен — губи всичко.

Мобилна версия на Frog Story за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете  Frog Story с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Frog Story?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Frog Story на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е ЕGT.

Ротативката има 20 фиксирани печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 95.87%.

Тематиката е фентъзи, приказка за принцеси, замъци и жаби.

Минималният залог на линия е 20 диаманта.

Максималният залог на линия е 400 диаманта.