Играй 5 Dazzling Hot безплатно онлайн

5/5 - (9 votes)
5 линии игра на ротативки dazzling hot 5



В слота 5 Dazzling Hot създателите Euro Games Technology са заложили на добре познатата плодова тематика, характерна за много от ротативките. Играта се състои от 5 макари с по 3 реда на всяка от тях и 5 фиксирани печеливши линии. Играта е достъпна за всякакви устройства – таблет, смартфон и лаптоп. Тя е снабдена с чудесна звукова сигнализация, която може да бъде механично изключена, за да не ви известява за текущи попадения. Слотът е съставен от добре познатите плодове на всички любители на ротативките, а именно грозде, портокал, слива, череша, лимон, диня, звезда и седмица.

Как се играе 5 Dazzling Hot

Играта започва с начален кредит от 5000 диаманта, след което трябва да изберете стойността на кредита, който ще използвате за разиграването. Опциите тук са 1, 2 или 3 диаманта, като за всеки кредит може да избирате стойността на залога. Според нея се изчислява и печалбата.

Играта сама прави разиграванията, като имате възможност да променяте залога между завъртанията.

Печалби и бонуси в играта 5 Dazzling Hot

Опциите за избор на трите кредита са съответно: за кредит от 1 диамант – 5,10, 25, 50 и 100; за кредит от 2 диаманта – 10, 20, 50, 100 и 200; за кредит от 3 диаманта – 15, 30, 75, 150 и 300. В случай на печалба, по-малка от зададената стойност, може да се възползвате от бутона GAMBLE, който ще удвои печалбата ви. Това ще се случи, ако познаете три поредни пъти цвета на картата. Ако това стане ще удвоите печалбата си, ако ли не – губите досегашната си печалба.

Кои онлайн казина предлагат играта 5 Dazzling Hot

За да се почувствате сигурни в уменията си и да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 5 Dazzling Hot на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

В дясната страна на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology

Ротативката има 5 линии.

Слотът има 5 колони

Възвръщаемостта на играча е 95.53%. 

Темата на слота е плодова. 

Минималният залог на линия е 5.

Максималният залог е 300.