Играй Supreme Hot безплатно онлайн

5/5 - (22 votes)
Слот Игра Suprime Hot 4



Supreme Hot Slot е класическа игра с опростен дизайн, създадена от Euro Games Technology. Тя  има три колони, подредени в 3 реда, и 27 печеливши линии при завъртане, където могат да се комбинират еднакви символи. 

Правила на играта Supreme Hot Slot

Правилата на играта са лесни. Трябва да се избере размерът на сумата, която ще се заложи при всяко завъртане. Колко ще е голям кредитът се контролира от менюто в долната част на екрана. При натискането му се активира завъртането на ротативката. Може да се отключи автоматично въртене на слота, което ще спре при нареждане на печеливша линия.

Видове символи в играта Supreme Hot Slot

Символите в играта са следните:

– Грозде, ябълки, праскови, череши: те са с еднаква стойност. Печалба има, когато във всяка колона се падне поне по един и същ символ, независимо от позицията му. Линия с три картинки на дадения плод носи възвръщаемост от 200%. 

– Камбани и звезди: при три символа от линия тук печалбата е 16 пъти размера на залога ви.

– Кюлчета BAR: те носят печалба 20 пъти върху стойността на залога. 

– $$: това е вторият най-щедър символ. При линия от три долара възвръщаемостта е умноженият по 40 залог.

– 77: този символ е най-ценният в Supreme Hot Slot и затова вероятността да се подредят три символа 77 е най-малка. Когато се случи обаче, възвръщаемостта е 60 пъти от размера на залога.

Печалби и бонуси в Supreme Hot Slot

Има няколко бонуса, от които може да се възползвате. 

Единият е удвояване на печалбата. Това може да се случи чрез бонус нивото. До него се стига с клик върху бутона Gamble, когато той се появи под спечелената сума. За да се удвоят парите ви, трябва да се познае какъв е цветът на обърнатата с лице надолу карта (черен или червен). При грешен отговор печалбата се губи, а при верен се удвоява.

Другият е, когато се умножава печалбата. Когато върху трите реда има само един и същи символ, се образуват 27 печеливши линии. Цялата печалба от тези линии се удвоява. Най-голям късметлия ще е този играч, на чийто екран се появят 9 плочки със символа 77.
Прогресивният джакпот се отключва на случаен принцип. Играчът влиза в режим, в който трябва да отваря и познава карти с обърнато надолу лице. В този случай се изисква да познае три карти от една и съща боя, следвайки четирите нива на боите: спатия, каро, купа, пика.

Мобилна версия на Supreme Hot Slot за смартфон и таблет

Ротативката може да се разиграва на всякакъв вид мобилно устройство, без значение какви са браузърът и операционната система.

Как да играете Supreme Hot Slot с истински пари?

Може да играете с истински пари, ако натиснете бутона “Играй с истински пари”, намиращ се вдясно на екрана, непосредствено до играта.

Кои онлайн казина предлагат Supreme Hot Slot?

За да се почувствате сигурни в уменията си и да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Supreme Hot Slot на платформата на kazinoigri.com. След като сте придобили нужните компетенции, може да опитате късмета си с реални залози и да печелите истински пари.

Вдясно на екрана ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме – Winbet, Palms Bet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Разработчикът на играта е Euro Games Technology.

Линиите са 27.

Колоните са 3.

Възвръщаемостта на играча е 96.24%.

Темата на Supreme Hot Slot е плодова.

Минималният залог е 5.

Максималният залог е 100.

Максималната печалба е 200х.