Играй 100 Cats безплатно онлайн

4.5/5 - (6 votes)
100 линии слот игра 100 Cats 4



Добре дошли в голямото котешко семейство на 100 Cats, където единствено апетитните награди са повече от мъркащите забавления! Играта, разработена от EGT, има 100 печеливши линии, 5 барабана и възвръщаемост от 96%.

Как се играе 100 Cats?

За да стартира ротативката, играчът трябва да избере своя залог — 100, 200, 300, 400 или 500 диаманта (кредита), и да натисне съответния бутон. Минималният залог е 100 кредита, а максималният — 500.

Видове символи в играта 100 Cats

Шест породи очарователни котки са основните обикновени символи в слота — Toby, Minstrel, Fluffy, Prince, Pearl и Blue Eyes.

Toby и Fluffy са най-нископлатените породи в играта. Те носят печалба в размер на x0.1, x1 и x2 от заложената сума при комбинация от 3, 4 или 5 пъти в печеливша линия.

Персийското коте Prince също не дава големи награди. Играчът може да увеличи печалбата си в размер на х0.25, х1.5 и х3 от залога при появили се 3,4 или 5 еднакви знака на ред.

Сиамското коте Blue Eyes изплаща суми, равни на х0.25, х1.5 и х4 от заложената сума, при 3, 4 или 5 такива символа в печеливша линия.

Minstrel, черно-бялата котка, и снежнобялата Pearl са най-скъпоплатените обикновени знаци в играта. Те носят печалби в размер от х0.5, х2 и х5 от заложената сума при комбинация от 3, 4 или 5 такива символи.

Освен пухкавите домашни любимци в 100 Cats могат да се срещнат и стандартните символи J, Q, K, A. Те са най-нископлатените знаци в целия слот. J и Q носят печалби в размер на х0.05, х0.25 и х1 от залога при 3, 4 или 5 попадения в печеливша линия.

К и A изплащат суми, равни на х0.05, х0.5 и х1.25 от залога, при появили се 3, 4 или 5 символа на екрана.
Красива блондинка е Wild символът в 100 Cats, която е и стопанката на котешкото царство. Тя може да измества всички останали знаци освен Scatter-a, за да образува печеливша линия.

Scatter символът, от друга страна, представлява надпис Cats’ Family. Той се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и отключва 10 бонус завъртания при три появили се такива знаци на екрана. Ако по време на бонус врътката, се паднат още три надписа, играчът печели 10 допълнителни завъртания.

Печалби и бонуси в 100 Cats

Котешкото царство предлага бонус награди чрез допълнителните функции удвояване на залога и прогресивен джакпот. 

Двойното увеличаване на заложената сума може да се случи след печеливша комбинация на случаен принцип. При тази мини игра залагащият трябва да отгатне какъв ще бъде цветът на следващата изтеглена карта — черен или червен. Ако познае, удвоява печалбата си. Сгреши ли, губи всичко. 

Прогресивният джакпот, от друга страна, е добре позната бонус функция, предлагана от игрите на EGT. Той се активира случайно след печалба, като на екрана се появяват 12 карти с лица, обърнати надолу. Задачата на играча е да изтегли три карти от една и съща  боя — пика, дама, каро, спатия, за да получи съответстващата ѝ награда.

Мобилна версия на 100 Cats за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете 100 Cats с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта 100 Cats?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете 100 Cats на платформата на kazinoigri.com. След това опитайте късмета си с реални залози, за да печелите истински пари. 

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на ротативката е EGT.

Ротативката има 100 печеливши линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96%.

Тематиката е котешка.

Минималният залог на линия е 100 диаманта.

Максималният залог на линия е 500 диаманта.