Играй Zodiac Wheel безплатно онлайн

4.9/5 - (14 votes)
5 Линии слот игра Zodiac Wheel 4



Zodiac Wheel е атрактивен слот, разработен от българската софтуерна компания EGT, който се отличава с мистичен дизайн на астрологична тематика и малки, но чести печалби. Ротативката има пет колони, три реда и пет фиксирани линии.

Как се играе Zodiac Wheel?

Правилата на играта са стандартни. Трябва да изберете залога си — 5, 10, 25, 50 или 100 диаманта (кредита), и да натиснете съответния бутон. След това слотът стартира. Минималният залог е 5 диаманта, а максималният — 100.

Видове символи в Zodiac Wheel

Тъй като звездите и астрологията са темата, избрана за слота, то основните символи са зодиакални знаци — J, Q, K и A. Сред другите символи, на които можете да попаднете, се нареждат небесният глобус, обаятелната гадателка, картограмата и загадъчният астроном.

Играта има 1 Wild символ и 2 Scatter-а. Първият е зодиакален календар, който измества всички други знаци на екрана без Scatter-ите, за да създаде печеливша линия. Той се появява само на втори, трети и четвърти барабан.

Scatter символите са звездна карта и книга със заклинания. Докато можете да видите книгата на всички колони, то картата се появява единствено на първа, трета и пета.

Печалби и бонуси в Zodiac Wheel

Ротативката предлага прогресивен джакпот. Той се стартира на случаен принцип. След активирането му на екрана ще се появят 12 карти с лица, обърнати надолу. Играещият трябва да ги обръща една по една, докато не събере три от една и съща боя. Спрямо това каква е тя — пика, спатия, каро и купа, ще получи съответстващата за боята печалба.

В този слот обаче липсват безплатни множители и завъртания.

Мобилна версия на Zodiac Wheel за смартфон и таблет

Ротативката може да се играе както на лаптоп и компютър, така и на всякакъв тип мобилни устройства, независимо дали са на Android, iOS и Windows.

Как да играете Zodiac Wheel с истински пари?

Вдясно на екрана има бутон “Играй с истински пари”. Оттам може да правите залозите си с истински пари.

Кои онлайн казина предлагат играта Zodiac Wheel?

За да придобиете увереност, може напълно безплатно да играете Zodiac Wheel на платформата на kazinoigri.com. След това ви окуражаваме да опитате късмета си с реални залози, за да печелите истински пари.

Вдясно на екрана, непосредствено до играта, ще видите най-надеждните казина, които препоръчваме — Winbet, Palms Bet, Efbet, Sesame и Betano.

Често задавани въпроси

Производителят на играта е Euro Games Technology.

Ротативката има 5 линии.

Слотът има 5 колони.

Възвръщаемостта е 96.45%.

Тематиката на ротативката е зодиакална.

Минималният залог на линия е 5.

Максималният залог е 100.